Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Republica Federală Germania

A A A

Organizarea curselor charter excepționale pentru repatrierea cetățenilor moldoveni din Germania

Publicat:Fri, 27/03/2020 - 19:45

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova va organiza în următoarele săptămâni curse charter excepționale pentru repatrierea cetățenilor moldoveni.

Persoanele interesate urmează să completeze chestionarul de repatriere:

https://docs.google.com/forms/d/1SUTMduXTDbs5JqKf94Dyq7KcgI1T7Dv2e8Chzi4iqg4/viewform?edit_requested=true

IMPORTANT

  1. persoanele care au transmis datele personale și s-au înregistrat la Ambasada RM din Berlin prin e-mail / konsulat@botschaft-moldau.de sau berlin@mfa.gov.md / până la data de 27.03.2020, inclusiv, sunt rugate să nu se înregistreze repetat pe linkul de mai sus;

  2. prioritate vor avea copiii, studenții, persoanele aflate la tratament medical și alte categorii de persoane defavorizate;  

  3. biletele vor fi procurate direct de la operatorii de zbor după aprobarea rutei de către Comisia pentru Situații Excepționale. Informații actualizate privind cursele charter autorizate pot fi găsite pe site-ul oficial al Autorității Aeronautice Civile a Republicii Moldova la adresa: caa.md/rom/news/ și pe pagina de facebook a AAC.

  4. data la care va fi operată cursa charter va fi anunțată ulterior pe profilul de Facebook al ambasadei și pagina web https://germania.mfa.gov.md/ro.